Aimsport Sweden AB 5 Provskjut ljuddämpare på våra testcenter

Provskjut ljuddämpare på våra testcenter

Tillsammans med Sveriges ledande Skyttebiografer har vi skapat Triton Testcenter, en skytteplats som ger dig en upplevelse utöver det vanliga och att du samtidigt erbjuds möjligheten att testskjuta Triton ljuddämpare.

Vill du provskjuta våra ljuddämpare?

Tillsammans med Sveriges ledande Skyttebiografer har vi skapat Triton Testcenter, en skytteplats som ger dig en upplevelse utöver det vanliga och att du samtidigt erbjuds möjligheten att testskjuta Triton -dämpare.

Missa inte känslan att skjuta med ljuddämpare i allmänhet och Triton -dämpare i synnerhet innan du fattar beslut om ett eventuellt köp. Samtliga våra Triton Testcenter-partners är välrenommerade skjutbiografer med mycket stor skyttekunskap och en gedigen erfarenhet av Triton – dämpare! Du får givetvis råd om vilken modell som passar just dig och din jakt/ditt skytte.

Samtliga Triton Numbers dämpare ingår i vårt unika ”Shooting Unlimited”-koncept vilket innebär att du som jägare/skytt kan använda dämparna vid riktigt intensivt träningsskytte utan oro för att de skadas

Våra testcenter

Norraby Skytte & Event

Norraby Skytte & Event ligger naturskönt mitt i Småland strax norr om Växjö. På vår skjutbiograf kan du i egen takt träna ditt skytte oberoende av väder och vind. Funderar du på att ta jägarexamen, är nybliven jägare eller erfaren jägare? Alla är välkomna till vår skjutbiograf!

Norraby 2, 363 33 Rottne
070-564 67 44
Söderåsen Shooting Events

I den vackra och viltrika miljön på Wrams Gunnarstorps Gods ligger Söderåsen Shooting Events. Här finns möjlighet att ta jägarexamen, köpa jaktprodukter samt skjuta både studsare och pistol/revolver i anläggningens skjutbiograf. Söderåsens skjutledare är alla erfarna och välutbildade kulskyttar för att säkerställa att du får bästa möjliga stöd i ditt skytte.

Wrams Gunnarstorpsvägen, Billesholm
042-801 01
Jaktia Jönköping

Välkommen till Nordens största inomhusarena för jakt, skytte, hund, fiske och fritid. Här finns jakt-/fiskebutik, skjutbiograf, älgskyttebana, inskjutningstunnel, pistolbana samt lerduveskytte – allt inomhus! Utöver detta finner du en hundträningshall och viltrestaurang. Här möts ni av en passionerad och kunnig personal med lång branscherfarenhet och spetskompetens inom sina respektive område.

Hulukvarn 10, 554 75 Jönköping
036-13 17 00
Jakt & Skytte

Jakt & Skytte ligger strategiskt placerat i Staffanstorp mellan Lund och Malmö. Med ett upptagningsområde runt Öresund så ska man inte bli förvånad om man här även träffar danska jägare som tar chansen att testa sina skjutförmågor. Här erbjuder man både skyttebiograf och en rejäl jaktbutik samt möjligheter till förtäring.

Meteorvägen 12, 245 34 Staffanstorp
046-25 60 01
Varpsund

På Varpsund hittar du en komplett skytteanläggning med skjutbiograf, älgbana, inskjutningstunnel och sportingbanor. Här finns också en välsorterad butik med vapen, kläder och tillbehör. Öppet för både enskilda skyttar och grupper av varierande storlek.

Sigtunavägen 9, 746 94 Häggeby
0171-14 22 40
Virå Bruk

Virå Bruk ligger vackert beläget i den Södermanländska naturen ganska precis mitt emellan Nyköping och Norrköping. Här erbjuder man både skyttebiograf, jaktbutik och mängder med andra aktiviteter som konferens, fest och catering – allt med viltet i fokus.

Virå Bruk AB, 618 95 Stavsjö
0155-748 26